MEC Wavemaker » MEC Hungary

DJLT Animation

A fogyasztók szeretik a jó tartalmat. De még jobb, ha a tartalom hasznára válik ügyfeleinknek is.

Az MEC Wavemaker radikálisan újfajta megközelítése a tartalomról való gondolkodásnak, illetve annak, hogyan használjuk fel a tartalmat a márkák teljesítményének fokozására.

A legfontosabb, hogy tisztában vagyunk vele: a tartalom akkor hatékony, ha összhangban van a vásárlási folyamattal.

Egyedülálló kutatásaink és elemzéseink révén mélyebb betekintésünk van abba, hogyan gondolkodnak és vásárolnak a fogyasztók. Tudjuk, hogy a vásárlási folyamat mely pontjai a legértékesebbek, és hova érdemes koncentrálnunk.

Mindezek alapos ismerete lehetőséget nyújt arra, hogy olyan kreatív tartalmi megoldásokat kínáljunk, amelyek megnyerik a célcsoport figyelmét, és viselkedését a márkának kedvező irányba befolyásolják.

A megfelelő tartalmat a megfelelő időben és a megfelelő helyen juttatjuk el hozzájuk – ahol az a leghatékonyabb. Globális erőforrásainknak köszönhetően maximalizáljuk a disztribúciót a fizetett, a saját és a szerzett média esetében is.

Felmérjük a kommunikációs lehetőségeket, és folyamatosan követjük munkánk teljesítményét – így segítünk ügyfeleinknek értékelni a kampányaikra fordított befektetéseiket, és mutatjuk meg az általunk hozzáadott értéket is.

Az MEC Wavemaker új módja annak, ahogyan a tartalomra, annak előállítására és hatására tekintünk. És ami ügyfeleinknek a legfontosabb: erőteljes és üzletileg értelmezhető szerepet ad a tartalomnak a márka teljesítményének növelésében.

Great content makes waves.

Find your wave

 


KAPCSOLAT

Phone+36-1-801-8111

Email Email 

Twitter Facebook YouTube LinkedIn

MEC Wavemaker
10/11/2016 #
Az MEC Wavemaker radikálisan újfajta megközelítése a tartalomról való gondolkodásnak, illetve annak, hogyan használjuk fel a tartalmat a márkák teljesítményének fokozására. A legfontosabb, hogy tisztában vagyunk vele: a tartalom akkor hatékony, ha összhangban van a vásárlási folyamattal. Egyedülálló kutatásaink és elemzéseink révén mélyebb betekintésünk van abba, hogyan gondolkodnak és vásárolnak a fogyasztók. Tudjuk, hogy a vásárlási folyamat mely pontjai a legértékesebbek, és hova érdemes koncentrálnunk. Mindezek alapos ismerete lehetőséget nyújt arra, hogy olyan kreatív tartalmi megoldásokat kínáljunk, amelyek megnyerik a célcsoport figyelmét, és viselkedését a márkának kedvező irányba befolyásolják. A megfelelő tartalmat a megfelelő időben és a megfelelő helyen juttatjuk el hozzájuk – ahol az a leghatékonyabb. Globális erőforrásainknak köszönhetően maximalizáljuk a disztribúciót a fizetett, a saját és a szerzett média esetében is. Felmérjük a kommunikációs lehetőségeket, és folyamatosan követjük munkánk teljesítményét – így segítünk ügyfeleinknek értékelni a kampányaikra fordított befektetéseiket, és mutatjuk meg az általunk hozzáadott értéket is. Az MEC Wavemaker új módja annak, ahogyan a tartalomra, annak előállítására és hatására tekintünk. És ami ügyfeleinknek a legfontosabb: erőteljes és üzletileg értelmezhető szerepet ad a tartalomnak a márka teljesítményének növelésében. Great content makes waves. Find your wave[mailto:wavemaker.hungary@mecglobal.com]  
MEC Wavemaker
close