Karrier » MEC Hungary

DJLT Animation

Ha beéred az átlagossal is, akkor nem minket keresel

Szeretsz minél több időt a komfortzónádon kívül tölteni és folyamatosan éhezel az új kihívásokra? Nálunk kihozhatod magadból a legjobbat.
Ösztönözni fogunk, hogy megtedd. Kihozzuk belőled a maximumot, meg még azon felül is egy kicsit. Hiszünk abban, hogy nem csak a világegyetem, de a szenvedély és a képzelőerő is lehet vég nélküli.
Elkötelezettek vagyunk kollégáink fejlődését illetően – csapatban gondolkodunk és tudjuk, hogy minden egyedileg megszerzett tudásanyag és felfedezés egyben a nagy közöst is gyarapítja.
Együtt olyan, korábban még fel nem fedezett területekre juthatunk, ahol az újító ötletek, innovációk szárba szökkennek. Ahol az emberek és a márkák is igazán nagyra nőhetnek.
Tartozol ennyivel magadnak, mi pedig tartozunk ezzel ügyfeleinknek. Ez a MEC.

Don't just live. Thrive.

Karrier

Karrier
24/10/2014 #
Ha beéred az átlagossal is, akkor nem minket keresel Szeretsz minél több időt a komfortzónádon kívül tölteni és folyamatosan éhezel az új kihívásokra? Nálunk kihozhatod magadból a legjobbat. Ösztönözni fogunk, hogy megtedd. Kihozzuk belőled a maximumot, meg még azon felül is egy kicsit. Hiszünk abban, hogy nem csak a világegyetem, de a szenvedély és a képzelőerő is lehet vég nélküli. Elkötelezettek vagyunk kollégáink fejlődését illetően – csapatban gondolkodunk és tudjuk, hogy minden egyedileg megszerzett tudásanyag és felfedezés egyben a nagy közöst is gyarapítja. Együtt olyan, korábban még fel nem fedezett területekre juthatunk, ahol az újító ötletek, innovációk szárba szökkennek. Ahol az emberek és a márkák is igazán nagyra nőhetnek. Tartozol ennyivel magadnak, mi pedig tartozunk ezzel ügyfeleinknek. Ez a MEC. Don't just live. Thrive.
Karrier
close